آینده پژوهی صنعت لوازم خانگی

سلسله نشست‌های ترازیابی آینده‌محور صنعت لوازم خانگی جهان

با همکاری اندیشکده آینده پژوهی دانشگاه اصفهان و دپارتمان مدیریت محصول گروه صنعتی انتخاب نهمین نشست از سلسله نشست‌های پروژه ترازیابی آینده‌محور صنعت لوازم‌خانگی جهان در تاریخ 17 آبان ماه 1402 در سالن همایش‌های اسنواتک برگزار خواهد شد. در این نشست بر برندهای طراز جهانی وستل (Vestel) و پاناسونیک (Panasonic) تمرکز می‌کنیم و بررسی خواهیم کرد که این دو برند بر موج کدام روندها در مسیر جهانی ماندن سوار شده‌اند.

1402/08/16